Фестивал на детското въображение

22 August 2016

За трета поредна година Bulgaria Mall организира събитие, което подготвя учениците и техните родители за предстоящата учебна година. Върнете се обратно на училище с Bulgaria Mall на 11 септември от 11:00 ч. до 19:00 ч. на ниво партер, където ви очаква един голям Фестивал на детското въображение!

Знаейки, че всеки един родител спомага за успеха на своето дете в и извън училище, от Bulgaria Mall са приготвили страхотна лекционна част за родителите, водена от специалисти в областта - Академия за родители, Музейко и Digital KidZ. Очаквайте още - интересни и иновативни работилнички - Rock School, Компютърна академия It Step, Училище по роботика "Robopartans", Leaders Play и Забавна Математика, които заедно със свои възпитаници ще представят на вниманието на учениците извънкласни дейности, съобразени с интересите на новото поколение деца.

Мебелен салон Hamefa са приготвили специална библиотека за събитието, където ще откриете страхотните книги на Детско издателство Eco Kids, а италиански сладоледи Sotto Zero gelato Italiano и освежаващите смутита Frudada са приготвили вкусни изненади. Не пропускайте да посетите щанда на Eurooptic, където ще се провеждат безплатни очни прегледи за всички деца! 

Фестивала на детското въображение ще приключи с изтеглянето на страхотни награди, предоставени от Музейко, Digital KidZ, Carnival Kids, Кино Арена Deluxe, Ola Taste of Med и Animal! Всички присъствали на събитието ще имат възможност да участват в томбола, като запишат своите данни на талон за участие.

Всичко за събитието ще откриете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР