Слънчева революция

Как да постигнем мечтания бронзов тен без да увредим кожата си

29 July 2016

Каква е тайната на красивата и здрава кожа с бронзов тен? Имаме отговора. Ето как да не се притеснявате от вредните слънчеви лъчи и смело да събирате красив тен. Слънчевата революция, която ви представяме,е коктейл от цялостна защита, подобрена формула и по-високи показатели.

Четири продукта на Lancaster, които задължително трябва да имате в козметичната си лятна чанта:

Бърз и красив тен със Sun Beauty Tan Deepener SPF 30

Kоприненото нежно желе е с нов, по-висок слънцезащитен фактор SPF 30 и ни осигурява красив тен при оптимална защита. Неговата фина структура и карамелен цвят придават златист оттенък на всяка кожа. Продукт със защита от UVA + UVB + инфрачервена защита, с подобрена формула и по-високи показатели.

Oлио за тяло за след слънце Tan Maximizer Repairing Sublime Tan Oil

Това олио има няколко страхотни действия - подсилва тена, успокоява изсушената от слънцето кожа и я овлажнява. То ще ви помогне по-бързо да придобиете сияйно излъчване и сатенен блясък на кожата. Един страхотен продукт за грижа след слънце, който удължава златистия тен с още 1 месец.

Крем за след слънце Tan Maximizer

Удължете тена от почивката до един месец с Tan Maximizer. Продуктът е с подсилен Tan Activator Complex, разработен специално за удължено освобождаване на естествен меланин в кожата. Именно това е уникалната формула, която запазва тена, като че ли все още сте изложени на слънце. Ултра успокояваща и хидратираща формула помага на естествения процес на възстановяване на кожата след излагане на слънце. Кожата остава еластична и копринено гладка, без риск от пилинг ефект.

Self Tanning ConcentrateInstant Golden Glow

Този освежаващ автобронзант осигурява незабавен златист блясък. Гали кожата с перфектен нежен блясък. Ароматизиран с пристрастяващ аромат, който ни кара да мислим за почивка и море.

Продуктите на Lancaster, ще откриете на ниво партер в Bulgaria Mall в британския мултибранд магазин – Debenhams. Какво е вашето мнение за продуктите, използвали ли сте ги досега и как предпазвате вашата кожа?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР