Няма нищо случайно

Свобoда Сидерова 19 August 2016

Според парфюмерийната стилистика ароматите трябва да се избират не по-малко внимателно от тоалетите и аксесоарите

Енергетиката на водата

Капка вода върху женска кожа, миг на мечтание и бягство, вечност на спокойствие и пълнота. Докоснати от една-единствена капка, достигате далечни брегове. L’Eau d’Issey Pure на Issey Miyake разказва нова акватична история. Молекула маритима, олицетворение на соления бриз, и сива амбра внасят размах. Проблясва букет от момина сълза и портокалов цвят, но течението бързо го отнася. Зовът на кашмеран прокънтява с мускусен и дървесен резонанс.

Лекуване на любовните рани

Срещите с приятелки със съвременен поглед върху отворените връзки са отлична традиция. И не само защото може да поклюкарствате и да обсъдите мъжете, но и да се насладите на лятото. Ако настроението ви е zero, утешете се с Original Women Summer на DKNY. Обещавайки невъзможното, „коктейлът“ от годжи бери, цитрусов шербет, прасковено белини и виолетка съперничи по ефект на поредния „Манхатън“, карайки ви да забравите за Тузара.

Средиземноморска романтика

Пътеката лъкатуши покрай скалите на Сардиния или Сицилия. От вида на морето, кротнало се в краката, дъхът спира. Тук, където времето е спряло, е новият рай. Възвишен и едновременно земен, Paradiso Azzurro на Roberto Cavalli позволява да попиете автентичната атмосфера на италианското крайбрежие. Бергамот, лавандула и жасмин пораждат желание да изследвате лично ландшафта, а кипарис и кашмир – да се насладите на залеза от борда на яхта.

Игра на съблазняване

Ако съблазняването беше игра, омагьосването не е забранено. Използвайте чара си, за да преобразявате любовта всеки ден. Концепцията на непреодолима женственост предполага победа в страстния дуел. Jeu d’Amour l’Elixir на Kenzo е аромат капан. Той се изплъзва, вълнува, опиянява и мами в тайнствен плен. Познатото от оригинала звучене на тубероза и мандарина се повтаря, но благодарение на пачули и ром действа не по-зле от любовно биле.

Опасна мисия

Агент 007 никога не се ограничава с едно момиче. В ролята си на Соланж в „Казино роял“ Катерина Мурино (на снимката) обаче удържа победа не само на професионалното поприще, но и на романтичното. Обкръжен от ореол на загадъчност, 007 for Women II на James Bond 007 привлича мъжете с надеждата да разкрият загадката. Розов пипер, балансиран с розова фрезия и розов олеандър, предполага неочакван край, полят с розово шампанско.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР