Как е минала първата им среща

eva.bg 26 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Първата среща на Елън Дедженерис и Порша де Роси определено не е била от традиционните. Телевизионната водеща разказа, че всъщност двете не са били нито на ресторант, нито на романтична разходка или пък кино. Всъщност прекарали първата си вечер в кола, обикаляйки безцелно улиците, поради простата причина, че никой не трябвало да ги вижда заедно.

„Карахме колата наоколо и през цялата ни първа среща не излязохме от автомобила. Не трябваше да ни виждат заедно... Порша все още не беше разкрила публично, че е гей. Всички ни казваха, че никой не бива да ни вижда, защото това между нас можело да се окаже нещо мимолетно и не си струвало заради него да си разваляме кариерата“, каза Дедженерис.

В крайна сметка не се оказа мимолетно, защото двете са заедно вече 11 години, а следващия месец ще празнуват и осмата годишнина от сватбата им.

Елън Дедженерис среща Порша де Роси на музикалните награди на VH1. „Направо ми взе дъха. Като във филмите, песните, поезията... Колената ми омекнаха“ – ще сподели по-късно актрисата от „Али Макбийл“. Сключват брак през 2008 в дома си в Бевърли Хилс в присъствието на родителите и 17 гости. „Обичам я толкова много, че това направо ме убива. С всеки изминал ден се влюбвам все повече“ – каза наскоро Дедженерис. Двете нямат намерение да увеличат семейството си с деца. „Обсъждахме въпроса. Въпреки че ни харесва да сме около деца (когато са нахранени и изкъпани), не искаме свои. В къщата ни има прекалено много стъклени неща“ – бе коментарът на тв водещата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР