Чуй това

Саундтракът на юли

25 July 2016

 

At Night, Alone
Mike Posner

Заглавието го казва повече от ясно – слушайте този албум нощем и насаме. Той е като разходка до Ибиса във фантазиите или сънищата ви. Поснър, който има един от най-разпознаваемите гласове в попмузиката и който е писал парчета за Джъстин Бийбър и Maroon 5, твърди, че се е вдъхновил от кънтри музиката. Резултатът е приятен поп-хаус албум.

Lemonade
Beyoncé

След премиерата си във всички дигитални платформи албумът на Бионсе „Lemonadе“ надхвърли милион по продажби. Филмът към него, излъчен по HBO, събира звезди като Серина Уилямс и Холи Бери и проследява пътуването на всяка жена през трудностите в живота към себепознанието. Той пулсира от денс парчета, чувствени балади и песни, които ви карат да се чувствате господар на света.

Thank You
Meghan Trainor

Пилотният сингъл NO оглави класацията на Billboard, влезе в Top 5 на iTunes, дебютира на трето място в Hot 100 и има 150 милиона гледания във VEVO. „Исках да се усети всичко, от което съм повлияна – от карибските мелодии през любовта ми към Бруно Марс и Арета Франклин, та дори до Елвис.“ Получило й се е на Меган. Не случайно има Грами за първия си албум. Това е вторият.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР