Не било рекламен трик, наистина се обичали

eva.bg 16 July 2016

Том Хидълстън категорично отрече ширещите се информации и коментари, че всъщност истинска връзка между него и Тейлър Суифт няма, а става въпрос за рекламен трик, за да си вдигнат двамата активите и да присъстват повече в медиите.

Част от причините за появата на подобни информации е, че само няколко дни след като Тейлър Суифт заряза предишното си уж супер сериозно гадже, най-изненадващо се появи с Том Хидълстън. И двамата подариха на папараците такъв романс, че вече цял месец не спират да се показват заедно, да демонстрират публично колко се обичат, да обикалят цял свят уж на романтични разходки, а снимките им, естествено, са навсякъде. Прекалено изненадваща и прекалено публична се оказа някак си връзката им.

На директно отправен към него въпрос дали пък всичко това не е фалшиво, Хидълстън отговори така: „Хм, как най-добре да се изразя? Вижте, истината е, че с Тейлър Суифт сме заедно и сме много щастливи. Благодаря, че попитахте. Това е истината, не става въпрос за рекламен трик.“ Кратко и ясно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР