Beach Bar в центъра на столицата

Лятно безвремие и специално меню с коктейли

Елка Влаховска 07 July 2016

Beach Bar е популярно място в сърцето на София, което носи атмосферата на плаж и море - само на крачка от Народния театър. През деня можем да се излежаваме на удобните шезлонги, докато се наслаждаваме на освежаващи напитки и хубава музика. А след залез слънце, за да е пълно усещането за лятно безвремие, в Beach Bar са подготвили специално меню с коктейли, които се обновяват всеки сезон от главния барман Александър Стайков и неговите колеги.

Непременно опитайте коктейла „Ивет фешън", който е реверанс към света на модата и неговите красиви представителки. Коктейлът е екзотичен микс от ирландско уиски, домашен сироп от хибискус и ванилия, шръб от ягоди и малини (напитка от оцет, захар и плодове), боровинка, сок от лайм.

Нов за този сезон е и коктейлът „Карусел слинг", в който се съчетават кубински ром, френски бенедиктин, фреш от морков, лайм, ананасов кордиал, домашно приготвен джинджифилов сироп и ангостура битер.

Докрай можете да потънете в красивата лятна мечта с перфектно изстуденото и великолепно шампанско Taittinger Prestige Rose Brut, което освобождава аромати на свежо изцедени диви малини, череши и касис. Бленд, който включва най-доброто пино ноар и високо съдържание на шардоне (30%), и носи омагьосващото внушение за френски шик със своята елегантност и деликатност.

Друг добър избор за летните дни е M de Minuty Rose на провансалската изба Chateau Minuty. Тази година по повод 85-годишнината от създаването на избата, прочутото й розе се появява с нов, елегантен силует. Гроздето за M de Minuty идва чрез селекция от най-добрите лозя в Кот де Прованс. Виното освобождава съблазняващи аромати на червено френско грозде и захаросани портокалови кори. Истинско вино за удоволствие!

Ценителите на просеко могат да се насладят на Prosecco Valdo Oro Puro Superiore Brut DOCG NV. Идва от избата Valdo от най-престижното място за просеко – региона Валдобиадене в Италия.

Може да откриете тези великолепни вина, обещаващи запомнящо се лятно парти и у дома на www.winebox.bg

А Beach Bar е чудесен избор за всеки останал в града - там морето на никого не липсва!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР