В името на здравето и красотата

29 June 2016

Първият летен бизнес коктейл на немската мултилевъл маркетинг компания LR Health & Beauty събра представители на бизнеса от български, немски и международни компании и популярни личности в Гранд хотел София. Водещ на стилния коктейл беше Никол Станкулова.

Гостите бяха посрещнати от г-жа Иванина Донно, изпълнителен директор на компанията у нас. „Компанията произвежда 650 продукта в сферата на красотата и здравето с гарантирано немско качество. LR е експерт в сферите Anti-age, хранителни добавки и гелове за пиене с алое вера. Това, което най-вече ни отличава на пазара е, че продуктите ни притежават едни от най-авторитетните международни сертификати за качество“, сподели госпожа Донно. По време на коктейла редица известни личности и експерти пробваха премиум продуктите за здраве и красота.

„Радвам се, че LR Health & Beauty ме научиха да съм по-търпелива към своето здраве. Преди винаги прибягвах до медикаменти и хапчета, но сега разчитам на превенция с помощта на продуктите на марката.“, сподели от сцената Никол Станкулова, която ползва продуктите на марката от няколко години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР