Джулиан Мур: Бракът не би трябвало да е работа

eva.bg 27 June 2016

Снимка: getty images/guliver

Джулиан Мур има два брака зад гърба си и е една от малкото звезди в Холивуд, които могат да се похвалят със щастливи и продължителни връзки. През 1986-та се омъжва за първия си съпруг – актьора Джон Гулд Рубин, с когото са заедно до 1995-та. Година по-късно започва връзка с настоящата си половинка Барт Фрейндлих, с когото минават под венчилото през 2003 година и от когото има две деца. Подобна дълга връзка е изключително рядка за Холивуд и както твърди актрисата – усилия са нужни, но не би трябвало да се полагат непрекъснато.

„Бракът не би трябвало да е работа, защото трябва да е удоволствие, нали? Нужни са усилия, за да работи, но не мисля, че е работа, защото това би направило човек доста нещастен“, заяви актрисата. Тя неведнъж е коментирала, че държи изключително много на семейството си и винаги подбира филми, които се снимат близо до дома й, за да е с децата и съпруга си.

„Някои хора смятат, че актрисите не са практични и домакини. Че летим във въздуха, че сме емоционално нараними. Вярвайте ми, не съм такава. Къщата ми винаги е много чиста и подредена. Всяка сутрин правя топла закуска на децата. Винаги слагам подложки за чашите и салфетки“, казва още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР