Иновация от Vichy

24 June 2016

Знаете ли, че с напредване на възрастта кожата се регенерира 5 пъти по-бавно? Проучване на Лаборатории Vichy открива, че младежката кожа се нуждае от 6 часа, за да се възобновят регенеративните функции, а при зрялата кожа са необходими 30 часа. Непълното възстановяване на зрялата кожа може да доведе до натрупване признаците на стареене.

За първи път Vichy комбинира в мощна формула две активни съставки, които целят подобряване регенерирането на кожата:

Рамноза с растителен произход

След анализ на 50 различни молекули, Рамноза, монозахарид, е избрана заради ефекта си на укрепване структурата на кожата и намаляване признаците на стареене.

Фрагментирана Хиалуронова киселина

Фрагментираната Хиалуронова киселина е уникална с това, че има 22 пъти по-малък размер от молекулата на класическата Хиалуронова киселина. Призната с противостареещото си действие и положителен ефект върху еластичността на кожата, тя има способността да прониква дълбоко в кожата.

Новата сензитивна формула на Серум 10 Supreme позволява проникването на два или повече пъти Рамноза в епидермалния слой на кожата. Първи серум с фрагментирана Хиалуронова киселина и Рамноза, захар с растителен произход, за коригиране на 10 признака на стареене на кожата.

Резултатите показват, че през първите десет дни на употреба десет признаци на стареене на кожата са видимо коригирани - бръчки, неравен тен, загуба на плътност, загуба на здрав и свеж вид, фини линии, загуба на тонус, сивкав тен, следи на умора, уморени черти, дехидратирана кожа.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР