Купи нов дом на баща си

eva.bg 19 June 2016

Снимка: getty images/guiliver

Риана е достатъчно богата, за да може да си позволи подобни изненадващи подаръци – тя връчила на баща си списък с няколко къщи на Барбадос, от които той да си избере тази, която най-много му харесва. „Беше толкова мила. Избрах тази не защото е най-скъпата, а защото има градини. Надявам се да имам силите и енергията да ги превърна в нещо прекрасно. Искам да направя от стаите на първия етаж и фитнес салон, за да бъда отново във форма“, заяви баща й Роналд.

И ако сега тя може да си позволи почти всико, то навремето реалността е била коренно различна. „Винаги съм мечтаела един ден да стана известна като Марая Кери, Селин Дион, Уитни Хюстън, музиката ми да се слуша по целия свят. Сега, като се връщам назад, виждам, че това е била една наистина огромна мечта за малко момиченце като мен от един малък остров като Барбадос. Исках да пея и исках да пея като големите. И това беше толкова далечно и непостижимо за реалността, в която живеех тогава, но аз вярвах, че ще се случи.

Не бих казала обаче, че сега съм на върха. Не мисля, че някога ще бъда. Ако си кажеш, че си на върха, има само една посока след това – надолу. Затова никога не бих искала да се чувствам достатъчно спокойна, за да кажа, че съм на върха“, заяви Риана.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР