Две хитови модни трансформации за лято 2016

В главните роли Яна Маринова и Никол Станкулова

17 June 2016

За новата си лятна рекламна кампания Bulgaria Mall облече Яна Маринова и Никол Станкулова с моделите на Liu Jo, чийто единствен монобранд магазин се намира именно там.

Стилист на фотосесията е Радостина Радичкова, която съветва през летните дни да заложим на дълги и ефирни рокли без рамене, а след залез - на смела, забележителна и женствена вечерна визия.

Заложихме на Liu Jo, защото тяхната колекция за лято 2016 е предназначена за блестящата, динамична и открояваща се млада дама. Свежест, лекота и отличителен стил са преобладаващите настроения, които можем да усетим, носейки луксозните материи, характерни за модерния бранд“, коментира и Петя Георгиева, маркетинг директор на Bulgaria Mall.

Женственост, свежест, лекота

Никол е с дълга до земята рокля от новата лятна колекция на Liu Jo. Освен че зелено-резидавият цвят е прекрасен комплимент към цвета на косата и кожата на Никол, моделът излага на показ съблазнителните си нежни рамене. А голите рамене този сезон са най-актуалният тренд, на който трябва задължително да се обърне внимание.

Смел аутфит с характер

На екрана и в живота Яна е не само активна и винаги в движение, а и смела каскадьорка. Нейният силен дух на войн и борец е подчертан с женствената камуфлажна интерпретация на Liu Jo. Яна е облечена в смела и ултра секси визия, която впечатлява с елегантен и луксозен блясък.

Открийте и вие своята смела и женствена визия за това лято в Bulgaria Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР