Летни емоции, вдъхновени от Tom Tailor

13 June 2016

С настъпването на летния сезон ви представяме една известна немска марка, която съвсем скоро влезе в модното семейство на Bulgaria Mall – Tom Tailor. Колекциите са предназначени и посветени на съвременните млади жени и мъже на възраст от 25 до 40 години. Като една истинска градска марка, мотото на Tom Tailor е „Животът е игра, играй, бъди лежерен и облечен в стил“. На съвременните хора живеещи в динамична, градска среда, които искат да изразят своята индивидуалност и които се характеризират с активен начин на живот, Tom Tailor осигурява особено оригинален и уверен имидж. Той се характеризира със спортно-елегантен и модерен стил. Моделите на Tom Tailor са изработени от висококачествени и прецизно подбрани материи, а клиентите могат да се възползват от 12 различни колекции годишно.

На вашето внимание: Пролет-лято 2016 Tom Tailor

Новата пролетно-лятна колекция на Tom Tailor е белязана от влиянието на най-вълнуващите метрополиси в света. Дали Стокхолм, Лисабон, Бостън или Берлин, Tom Tailor носи частица от тях навсякъде.

Колекцията се състои от класическите стилове, пълни със свежи цветове и игриви детайли. Тематично, синьото е представено във всичките си нюанси, а бялото и бежовото са тонове, които разчупват класическия вид на моделите.

Това лято определено препоръчваме деним. Комбинирайте го с райета или карирана риза и маратонки и вече сте готови да изследвате големия град.

Без значение, къде ще ви отнесе лятото, с Tom Tailor винаги сте на точното място, готови за нови, летни емоции! Дали се разхождате из Стокхолм, хапвате сладолед в Лисабон, обикаляте забележителностите на Бостън или сте на парти в Берлин. #Everywearyougo, we go!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР