Продадоха имението Плейбой

eva.bg 07 June 2016

В началото на годината стана ясно, че имението Плейбой се продава и исканата сума бе впечатляващите 200 милиона долара при реална пазарна стойност от около 80-90 милиона. За изненада на всички, купувач се намери, макар че според запознати договорената цена е два пъти по-ниска. Дарън Метрополус, който всъщност живее в съседство на имението, го е купил за около 100 милиона.

Все още не са ясни останалите детайли по сделката, защото според условията за продажба Хю Хефнър трябваше да има право да живее там до смъртта си. В момента той и младата му съпруга обитават имение в Лос Анджелис, но клаузата му позволяваше да си идва в имението Плейбой когато си поиска. Дали новият собственик се е преборил това условие да отпадне – предстои да разберем.

Къщата е с площ от над 2 000 квадратни метра и се простира върху 5.3 акра. Разполага с 22 помещения, включително изба, киносалон, стая за игри. Както и тенис корт, баскетболно игрище, водопад, басейн, езеро с рибки, постройки за животни (имението има разрешително за частна зоологическа градина).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР