Празникът на шопинг любителите

Намаления до 80% ви очакват на десети юни в Bulgaria Mall

06 June 2016

Black Friday е денят на големите намаления. На 10 юни Bulgaria Mall ще ви изкуши с ексклузивни оферти и изгодни предложения за качествен шопинг. Намаленията ще достигнат до 80%.

Специални предложения ще има в над 80 обекта, сред които са любимите ни модни магазини Debenhams, Week&Shop MDL, Tom Tailor, Liu Jo, Guess, Scandal, Pepe Jeans, GAS, United Colors of Benetton, Esprit и много други. Black Friday в Bulgaria Mall ще бъде и денят с най-добрите оферти за пазаруване на бижута, козметика и парфюмерия, както и стоки за дома и всичко за децата. Разбира се, след една ползотворна шопинг разходка, не пропускайте да се възползвате и от отстъпките на ресторантите, разположени на ниво +3.

Bulgaria Mall ви предлага и няколко съвета за приятно пазаруване по време на Black Friday:

1. Харесайте и следете страницата на Bulgaria Mall, за да получавате бързо и лесно информация за отстъпките по време на Black Friday.

2. Промоциите са през целия ден, но не забравяйте, че колкото по-рано сте в Bulgaria Mall, има много по-голяма вероятност да намерите това, което търсите.

3. Горещо ви препоръчваме да се освежите по време на шопинга. Релаксирайте с един Aperol Spritz от специалния Aperol бар „Orange is the New Black”, разположен на ниво партер, ексклузивно на 10 юни.

Bulgaria Mall ви кани на Black Friday с пожелание да се насладите на качествен шопинг и ексклузивни намаления.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР