Джони Деп се опитал да задуши Амбър с възглавница

eva.bg 01 June 2016

Снимка: getty images/guliver

Разводът между Джони Деп и Амбър Хърд става все по-грозен и обвиненията в домашно насилие от страна на актрисата все по-сериозни. След като защитата на Деп нападна Хърд с доводи, че просто се опитва да вземе по-голям пай от богатството му и затова излиза с тезата за домашното насилие, тя реши да се обърне към полицията.

Според New York Post, които се позовават на приятелка на Хърд, през декември миналата година Деп се опитал да я задуши с възглавница. Въпросната приятелка получила съобщение от Хърд, която я молела да й дойде на помощ. „Отидох в апартамента и я открих с подуто око, порязвания и наранена устна, липсваше цял кичур от косата й. Сподели ми, че се страхува за живота си, след като Джони Деп под въздействие на алкохол и наркотици, се опитал да я задуши с възглавница. Лично съм била свидетел на последствията от агресивното поведение на Джони Деп към нея, при това много пъти“, казва пред медията въпросната приятелка.

След като защитата на актьора заяви, че самата Хърд нито веднъж не е подавала сигнал в полицията за домашно насилие, въпреки че според нея е било системно, тя реши да го направи сега. Актрисата ще даде показания пред полицията на Лос Анджелис и те ще започнат разследване на случая. Според адвокатите на Хърд, тя предпочела да мълчи, за да запази личния си живот и кариерата на Джони Деп, но в момента нямала друг избор, освен да привлече и полицията. „Решението й да си мълчи бе използвано от съмишлениците на Джони Деп срещу нея. Тя реши да даде показания, защото не може да понася повече лъжливите и злонамерени атаки спрямо нея в медиите“, заявиха адвокатите й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР