Моден блиц с Ивета Димитрова

В какво никога няма да я видим облечена, какво е за нея лош вкус, за какво винаги има място в гардероба й

eva.bg 12 June 2016

Суетшърт и деним Maison Scotch от магазини Fan Point, чанта Moschino от бутик Trend Box, обувки Casadei от магазин Pepina Gallery

Снимка: Светослав Караджов

Лицето й е добре познато покрай немалкото й модни и рекламни ангажименти, а отскоро е и новият букър в агенция Ivet Fashion. Истинската й страст обаче е музиката, затова често ще я видите в ролята на музикален селектор в редица столични клубове, а също като водещ и организатор на музикалната видеорубрика на 12 Magazine I’M WITH THE BAND (представяща различни групи и авторската им музика).

Любим моден тренд за този сезон? Oversize (през всички сезони), неутрални цветове и весели обувки – ако веселите обувки може да се нарекат тренд.

Трендът, който така и не разбра? Кецове с токчета или платформа. Голямо недоразумение.

В какво никога няма да те видим облечена? Работата ми е свързана с това да обличам всичко и да се възприемам, поне дотолкова, че да не личи на снимката, ако не ми е комфортно. Във всекидневието никога не претрупвам нещата и съм възприела в много аспекти от живота си максимата less is more.

Какво е за теб лош вкус? Немарливостта и еднообразието. Проява на масов лош вкус е, когато по улиците бързат за работа едни и същи дрехи, едни и същи обувки, едни и същи лица. Еднотипните якета, дънки и кецове с платформи, които вечерят в ресторантите, висят по кафета и барове и после танцуват в клубовете. Лош вкус според мен е липсата на такъв.

В гардероба ти винаги ще има място за... Черни дънки с висока талия, бели тениски и огромни пухкави пуловери.

Твоят аксесоар тази пролет? Все още го издирвам.

Коя е твоята страст? Музиката, както и интересните истории, разказани от интересни хора. Събирам си ги.

Подредена или разхвърляна си в гардероба си? Много подредена, но често неизгладена.

Когато погледнеш в огледалото, виждаш... Малко усмихнато момиче, което всеки ден вижда нещо ново в себе си. В метафоричното огледало.

Може да не е модерно, но харесваш... Никога не знам какво конкретно е модерно, но наскоро си купих дънков гащеризон, вероятно демоде, но е най-любимата ми покупка и ако беше възможно, щях да го нося всеки ден.

Луксът за теб е... Свободното време – ценя го и се опитвам да го използвам максимално. Научих се да планирам много успешно през последната година.

ЛЮБИМ...
дизайнер Нямам някой ужасно любим, нито треперя в очакване на нови колекции. Харесвам различни, според настроението.

Аромат Любимите ми аромати са на Givenchy, канела, Zara, неделното кафе и цъфнали дървета.

Филм Преди няколко дни гледах филм, който много ме впечатли. Казва се Searching for Sugar Man и е изключителна история за много талантлив музикант.

Песен Много се затруднявам да посоча само една, тъй като са стотина, но последната, която съм слушала днес, е Lullaby на The Cure.

Книга Отново същия проблем. В момента чета „Непосилната лекота на битието“ на Милан Кундера.

Място за почивка Море и музикални фестивали из Европа, надявам се.

Вреден навик Закусвам по френски – кафе с цигара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР