Поли Генова пред EVA

Добре дошли в лятото с юнския брой на EVA

30 May 2016

Снимка: Енчо Найденов

Поли Генова на корица е логичният избор за EVA – тя е най-обичаното лице в България напоследък заради прекрасните емоции, които ни подари с участието си в Евровизия. Поли ни разказва любопитни подробности от триумфа си – как е създаден прочулият се светещ костюм, с който впечатли дори организаторите на песенния конкурс, как е минало афтърпартито в Стокхолм и за един сън с участието на Джъстин Тимбърлейк, който беше гост на Евровизията.

Говори също за навика си да се влюбва презглава и че понякога й тежи, когато хората виждат в нея само известното лице, а не реалното момиче. И още - за пътя си към успеха и какво лято й предстои. Поли Генова е толкова свястно момиче, че понякога ти се иска да го разтърсиш, за да изпаднат от него сенчести емоции, каквито – знаете, има у всички хора. Но няма да го направим, защото искаме да върнем на Поли поне част от радостта, която тя ни даде. Затова и сме я снимали на корицата бляскава – като истинска звезда.

Много специален е проектът ни с 3 прекрасни жени, навършили 40 и избрали път, който все още у нас се смята за необичаен, жени без деца, но с добра професионална реализация и пълноценен емоционален живот. Миролюба Бенатова, Мира Баджева и Ани Александрова са искрени и умни, а изповедите им - силни и дълбоки.

Специално от Кан за EVA е интервюто с иконата на британското кино Ванеса Редгрейв – 80-те й години не са отнели нищо от блясъка и очарованието на яркосиния й поглед. Ванеса Редгрейв говори за това какво харесва и не в киното днес и кои от съвременните актьори следи с интерес.

В броя през юни писателката Людмила Филипова разказва за новите си страсти – скалното катерене и астрофизиката, а голямата оперната певица Христина Ангелакова – за пътя си по оперните сцени и за оперния фестивал в Правец, на който тя е артистичен директор.

За любителите на бягането сме осигурили среща с една специална жена – Бойка Арсова, която на 65 г. продължава да участва в маратони. Подготвили сме още актуални предложения за топлите месеци – за модата, козметиката и ваканционните посоки, които им подхождат.

Добре дошли в лятото, скъпи приятели!

 

2 КОМЕНТАРА
2
Elka
08 June 2016, 08:57

Защо заедно с Поли Генова, която е безспорен положителен пример за девойките, се опитвате да рекламирате и бездетни жени?? Аз нямам нищо против бездетните жени, но не го рекламирайте като положително качество пред девойките!

1
Alex
05 June 2016, 21:57

Няма да крия, че си купих списанието само заради Поли Генова, но вътре намерих прекрасни материали. Поздравления за фотосесията. Изключителна е!

ТВОЯТ КОМЕНТАР