Роби Уилямс: „Поздравления, ти си най-възрастната, с която съм спал“

eva.bg 19 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Роби Уилямс и съпругата му Айда имат странно чувство за хумор, което (за щастие) и двамата споделят. Сигурно си спомняте серията от комични клипчета и снимки, които пуснаха от родилната зала по време на раждането на второто им дете. Тогава се позабавлявахме, докато гледахме как докато тя стене от болка, той танцува и пее край леглото й.

Сега пък ни разсмяха с изненадите, които Роби бе подготвил за Айда за рождения й ден. Съпругата му навърши 37 години и певецът реши да я изненада с торта, на която пишеше: „Поздравления, ти си най-възрастната, с която съм спал“. Съдейки по кадъра, на който се вижда и лицето на рожденичката, тя е приела с усмивка надписа.

Не така щастлива обаче изглежда на друга снимка, която Роби пусна от рождения й ден. На нея двамата са официално облечени, но вместо да я изведе на романтична вечеря, зад тях се вижда телевизор, на който тече футболен мач. Айда сърдито сочи екрана, а под снимката Роби бе написал: „Айда мислеше, че ресторантът се казва Футбол“. Очевидно Роби е бил доста по-буквален, отколкото тя е очаквала.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР