Здравей, лято!

Обръщайки гръб на тези студени дни, ние приканваме хубавото време най-после да дойде при нас и обещаваме, че няма да хвърлим нито един поглед назад. Звучи сякаш някой е готов за лятната почивка?

04 May 2016

Слънцето ни зарадва по-рано от очакваното през изминалия месец, противейки се достойно на мита, че щом месеца има „р“ в името, значи ще е студено. Макар и май месец да започна с една хладна нотка, ние вече сме настроени на морска вълна и се впускаме в едно щастливо сърфиране, за да открием идеалния бански за новия сезон!

Хубавата новина е, че още преди да успеем да се порадваме на първите слънчеви дни, магазин H&M вече пуснаха своята уникална колекция бански костюми.

Дали обичате да влизате във водата или не, това няма никакво значение, защото банският костюм се е превърнал в един наистина важен аутфит за всяка дама през лятото. И разбира се, като такъв заема важно място в света на модата и променящите се трендове. А кои са те за лято 2016?

1. Нeoтразима на плажа

За плажната мода, освен банския костюм от изключителна важност за завършен стайлинг е наметката. Копринено парео, туника или рокля - къса или дълга, тясна или широка, решението е изцяло ваше, стига да бъде много цветна. За да бъдете в крак с модата ви съветваме да посетите магазин H&M в Bulgaria Mall и да откриете вашия най-подходящ завършек на плажната визия.

2. Затворено горнище

Затвореното горнище също е водеща тенденция при банските за лято 2016. От една страна, създава усещане за невинност и младежки стил, от друга - стои елегантно и загадъчно. За съжаление с него няма да съберем много тен.

3. Класиката

Каквото и да ни предложат дизайнерите, сме сигурни, че ще се съгласите с нас – класиката си е класика и това й дава право винаги да е актуалнa. С малък детайл става още по-интересна!

4. Цветовете на цитрусите

Оранжевото и нюансите му са новото черно що се отнася до вашия бански за лято 2016! Изключително модерно и наистина много секси е тенът ви да преминава в една палитра с цвета на вашия бански костюм.

5. Цвят „Щастие“

Оранжевият цвят не е твоят? Няма проблем! Модерните цветове за този сезон бихме обединили в думата „щастие“ - нюанси целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти. А в галерията може да видите и още няколко модели от колекция бански костюми H&M, в които със сигурност ще се влюбите.

Харесахте ли си вече някое от нашите предложения?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР