Neovadiol: в живота няма паузи

Доказва го и минифилмът на Vichy, посветен на целувките във всяка възраст

25 April 2016

Темата за менопаузата почти се игнорира в света на красотата, но това е важен етап в живота на всяка жена. За някои е много, много далеч. За други е точно зад ъгъла. Трети са в окото на бурята. И никоя от нас не може да го прескочи. Важното е с каква нагласа ще преминем през него и какви грижи полагаме, за да запазим физическия си и психологически комфорт.

Още преди 15 години любимата френска марка Vichy създаде експертна грижа за този етап от живота на всяка жена, когато кожата става уморена, лишена от плътност, блясък и свежест. Четвъртото поред "издание" на Neovadiol - Компенсиращ Комплекс, е с обогатена формула и компенсира промените в кожата в зряла възраст, имитирайки действието на хормона на младостта с кодовите инициали DHEA. Прекурсор на естрогена, той активира производството на колаген и помага за обновяването на клетките.

Формулата на този великолепен продукт, съдържаща Pro-Xylane - антиейдж молекула, възстановяващи липидния баланс, хиалуронова киселина, специални масла в крема за суха кожа, придава нов младежки вид на кожата - тя става свежа, плътна и сияеща, контурите на лицето са ремоделирани. А чувството за комфорт и мекота се подсилва и от прочутата Термална вода Vichy, която има укрепващо, успокояващо и регенериращо действие.

Цялата гама продукти Neovadiol - дневен и нощен компенсиращ комплекс, грижа за очи и устни и моделиращ крем-балсам са истинско доказателство, че в живота паузи няма.

1 КОМЕНТАР
1
Emilia Nedelcheva
16 May 2016, 09:42

:)

ТВОЯТ КОМЕНТАР