Гардеробът на джентълмена за пролет/лято 2016

Четири тренда очертават сезонните must have за мъжете

20 April 2016

Новата колекция на Andrews/ отново е подчинена на концепцията Total Look, с която джентълменът лесно постига цялостна, завършена визия. Четири тренда очертават сезонните must have за мъжете, които имат отношение към естетиката и които държат с външния си вид да изразяват индивидуалност и уважение към околните.

Колежански шик и хавайски мотиви

Пътешествията, природата и екзотичните топли морета са вдъхновение за casual линията в гардероба на модерния джентълмен. Дрескодът на high-end ризортите се среща с preppy стила от 50-те. Характерните мотиви от Латинска Америка и Хаваите са адаптирани за новото поколение с неочаквани образи на морски обитатели в модерни цветове и мащаби; денимът се комбинира със сърф стилистиката и милитъри мотивите; спортният колежански стил е развит в софистицирани модели. Леките ергономични конструкции са още по-приятни с ефирните летни материи: жакард, памук, лен.

Удобни двустранни тънки якета с бродирани лога, polo T-shirt, карирани ризи и памучни пуловери ще намерят място в багажа на елегантния мъж за ваканция 2016.

Авантюри сред природата

Преживяванията сред природата са във фокуса на линията Еco Active, в която класическият стил на джентълмена за разходка и модерният спортен стил се срещат в обстановката на тропическо приключение. Създават се модерни комбинации на ретро и съвременно, на спортно и всекидневно, на премиум и shabby chic. Кройките впечатляват с удобство и находчива функционалност. Любовта към природата намира израз в природните тонове – земни, пясъчни цветове и зелено с различни нюанси: прегоряла трева, жълто, оранж. Материите са памук и лен с ефекти антик и изтъркано. Разходката сред природата този сезон ще е по-комфортна и приятна с дънковите ризи със сафари джобове, леки шалове, свободни пуловери меланж, плетива с изразен релеф, панталони памук и лен.

Новата денди романтика

Градският делник на джентълмена е елегантен във всеки детайл. Новата smart серия на Andrews/ се асоциира с old-school чар и юпи вкусовете на новото поколение. Главен герой е новото денди, което днес е със свежа, практична визия с намек за шика на 60-те. Палитрата на неутралните пастелни тонове, мека и чувствена, е акцент в smart линията за сезона. С винтидж елемент, тя съчетава зелено с пепел от рози и мечтателни кремави тонове, като рисува една нова мъжка романтика, обновена с минимализма на 21 век.

Дигитални принтове, бродерии на лога, пайпинг, шпиц деколтета, съчетания на плетиво и текстил, ретро перфорации, ефекти на състарено, райета и карета оформят елегантния гардероб за всекидневието на мъжа. Всички детайли и елементи са подчертано минималистични и изчистени.

Специално внимание заслужават ризите от трико и 100% мерсализиран памук, панталоните с жакардова шарка, белите панталони, жилетките, ленените сака каре, фините пуловери в светли тонове.

Тренди стил за абитуриентите

Business&Ceremony линията е обогатена с нови дизайнерски акценти, с които строгият дрескод придобива модерен характер, а специалната младежка серия на Andrews/, посветена на абитуриентите, е с подчертано trendy излъчване. Актуални са жакардовите ризи с принтове, саката с едно копче, памучните костюми, елеците и мокасини тип „Жьоне“. Красив модерен акцент е бутонелът за ревер – интерпретация на цветето от миналото, папийонките и кърпичките в силни цветове – зелено, червено, оранж, синьо.

Открийте новата колекция на Andrews/ в Bulgaria Mall, ниво +1.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР