Когато проговори Бившата

eva.bg 17 April 2016

Цветнокожият и суперсекси актьор Идрис Елба (43), една от най-горещите британски филмови звезди, станал световноизвестен със сериала "Жицата", получи неочакван удар в гърба, след като тези дни втората му бивша съпруга Соня Хамлин даде сензационно интервю, в което разказа за брака им и за причините, поради които той се е разпаднал. Хамлин смята, че Идрис е предал любовта им заради огромната си амбиция и неистовото си желание за успех на всяка цена. Успехът вече е постигнат – актьорът е носител на Златен глобус за участието си в суперуспешните минисериали „Лутер“ и „Мандела“, както и в блокбастъри като „Пасифик Рим“ и „Прометей“, дори го спрягат за ролята на първия цветнокож Джеймс Бонд. Всеки успех има цена обаче.

Според Соня, която е с една година по-голяма от Елба и е успешен адвокат в бизнеса с недвижими имоти, между двамата е имало истинска химия и са били лудо влюбени. Само шест седмици след сключването на брака им обаче Идрис й заявява, че иска да го анулират. Точно в този момент – през 2006 г. – кариерата му е във възход (Елба се бори много и работи здраво, тъй като произхожда от бедно семейство на емигранти от Гана и Сиера Леоне и е роден и израснал в Хакни, работническо предградие на Лондон) и според Соня Хамлин „добри хора“ са предупредили Идрис, че бракът му може да провали кариерата му. „Той ми каза, че за имиджа му е важно да е сингъл секссимвол. После ме прегърна. Беше много, много тъжен момент“.

Елба все още не е дал своята версия на същата история, но при всички положения интервюто на неговата Бивша говори за добро прицелване от нейна страна, тъй като изповедта й дойде броени дни след премиерата на новия филм на Идрис „Книга за джунглата“, където с неговия великолепен баритонов глас говори самия страховит тигър Шир Хан. Идрис, един брак може да провали кариерата ти, а може и да не я провали, но една наранена бивша съпруга със сигурност представлява огромна опасност.

На снимката актьорът е с последната си приятелка, Наяна, с която също се разделиха наскоро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР