Чантите като произведение на изкуството

Новите модели на Furla са точно такива, каквито трябва да бъдат този сезон

11 April 2016

Една разходка из Италия в търсене на светлината и нейните безкрайни нюанси. Нюансите, които прекосяват новия сезон, за да създадат графични композиции със силно присъствие и еклектична универсалност, както за деня, така и за нощта.

Безкрайната вселена на иконичната Metropolis e обогатена с нов двуцветен модел с каишка в 3-D геометричен принт за по-големия модел и ръчно ушиване на капаците за по-малкия модел.

Моделът на Furla Artesia, притежаващ изключителен дизайн, носещ духа на Италия, ще донесе радостна нотка на дните ви с различните си цветови комбинации. Уникална и просторна, тя притежава вътрешен подвижен панел с отделения за портмоне, смартфон, ключове и други скъпоценности, които ще ви бъдат винаги под ръка. Цветна и вълнуваща, тя идва или в един нюанс или с геометрични color-block комбинации.

Furla Fantasia е новият макси модел, който ни ни отвежда на разходка из Италия в търсене на светлината и нейните безкрайни нюанси. Ако календарът ви е запълнен от ангажименти, натоварена работна седмица и изпълнен с вълнуващи срещи с приятели уикенд, тя е подходящия за вас модел!

Новите модели на Furla са точно такива, каквито трябва да бъдат този сезон – обединяваща в себе си най-хитовите цветове за топлите дни, но по един артистичен начин, който превръща чантите в истинско произведение на изкуството.

Емблематични за марката си остават моделите Metropolis, Piper и Candy, чийто почитатели не спират да се увеличават.

1 КОМЕНТАР
1
Fina Naydenova
13 April 2016, 19:47

Strahotni hanti s induvidualna vizija zamopnjahi se a i cvetovo sa tolkova raznoobrazni ima za vseki vkus i ne na posledno mjasto strahno izdrazlivi i precizni kato izrabotka Nosjat se sas samohuvstvie i kef Promenjat vizijata na zenata mignovenno!

ТВОЯТ КОМЕНТАР