10-минутен неоперативен лифтинг в обедната почивка

Доскоро единственият метод за премахване на торбичките под долния клепач и заличаване на тъмните кръгове беше само хирургичен

Д-р Радина Денкова, Aesthe Clinic Beauty 02 April 2016

След 30-та си годишнина започваме да забелязваме следите на времето върху лицето си – загуба на обем, леки хлътвания и малки бръчици. Това е само началото. Започваме да обмисляме как да се справим, какво да предприемем? Има хора, които отлагат и на по-късна възраст се подлагат на хирургична намеса. Има и други, които се доверяват на превенцията и така взимат много добро решение.

Д-р Радина Денкова
Каква е превенцията?

Качествените хиалуронови филъри са отлична възможност за безопасно попълване на бръчки. Те възстановяват обема и трайността им е наистина задоволителна – до 12 месеца. Изключение правят нехиалуроновите попълнители – до 30 месеца. Освен това филърите могат да моделират лицето така, че да се сдобием с по-изразителни скули, по-пухкави устни, дори да коригират нос, брадичка. Разбира се, това може да направи само добър и опитен дерматолог. Неоперативното моделиране на лице вече е възможно и за нехирургичната блефаропластика. Доскоро единственият метод за премахване на торбичките под долния клепач и заличаване на тъмните кръгове беше само хирургичен. Сега вече естетичната дерматология може да предложи неинвазивна, безопасна и ефективна алтернатива на хирургичната операция. Чрез инжектирането на хиалуронова киселина в областта под окото се изравнява депресията между скулите и долния клепач. Малки количества филър се поставят на точните места като попълват депресиите за подобряване на контура под очите. Това намалява сянката и тъмните кръгове, като в допълнение съкращава наполовина дълбочината на отпускането на долния клепач.

Така с помощта на хиалуроновите попълнители може да се постигнат наистина невероятни резултати. Този метод, комбиниращ филъри и ботулинов токсин, е познат като „течен“ фейслифт. Той е безопасен, безболезнен и наистина може да се извърши в обедната почивка, без период за възстановяване и откъсване от ежедневните ви занимания.

Какви са предимствата?

С ранното навременно плануване на подобни процедури можем да забавим драстично процеса на стареене. Освен това количествата, които се поставят, са много по-малки и това не води до драстична промяна във визията ви. Още повече – така рафинираме бюджета си, който сме отделили и той е много по-икономичен. Най-доброто в случая е, че една подобна превенция ще увеличи многократно цялостното състояние на лицето и качеството на кожата в една по-късна възраст. Това също ще ни предпази от т.нар. препълване на лицето, прекомерните обеми, които често можем да видим сред дамите над 40-годишна възраст.

За повече информация Aesthe Clinic Beauty

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР