Магията на Top Secret

Представяме ви новата колекция пролет/лято 2016

Bulgaria Mall 31 March 2016

Top Secret е една от водещите полски модни марки. Създадена през 1996г., тя предлага на клиентите си колекции с неподправен стил и индивидуалност, а новата колекция пролет/лято 2016 не прави изключение. В нея ще откриете различни тренди модели - от бохо стил и бял костюм, черно-бели райета и нюансите на мента и розови пастели, до тропически принтове върху летните дълги рокли, следвани от испанските мотиви и графичните цветя.

Основната тема за новия сезон са точките и райетата - ако сте от дамите, придържащи се към класическите модели, изберете черна риза или топ с бели точки. Ако не – можете да експериментирате с всякакви цветове и дори различни нюанси на всяка точка.

Друг хитов тренд в колекцията са моделите вдъхновени от изкуството - с принтове на пейзажи или с акценти от отделни мотиви на картини. Допълват ги едноцветни модели в силни нюанси на оранжево, амарант и сапфир.

Силен акцент е и линията в бохо стил, пълна с цветя и флорални рисунки, мек велур и деним, присъщите на тенденцията пискюли.

Новото при цветовете в Top Secret: жълто, лайм и коняк вървят рамо до рамо с пастелните тонове на мента и розово, или с яркия контраст с магента.

Заповядайте в Bulgaria Mall на ниво +2 и се потопете в магията на Top Secret!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР