Анастейша за 40-годишните жени и ботокса

eva.bg 25 March 2016

Снимка: getty images/guliver

Анастейша не е от звездите, които ще ви лъжат, че външният й вид е резултат само на здравословен начин на живот, добри гени и козметика. 47-годишната звезда е до болка откровена в това отношение.

„Когато видите 40-годишни жени, които изглеждат така, както изглеждам аз, няма начин да не са използвали ботокс. Съжалявам, но това е истината. Те няма да си признаят, защото всъщност си е само тяхна работа какво правят с тялото си. Това са малките женски тайни. Всички си слагат ботокс, просто го крият. Аз знам как изглежда едно 40-годишно лице без естетични и пластични интервенции. Ако ботоксът е поставен правилно, не би трябвало да личи. Жените, на които наистина им личи, просто са прекалили с него. Това е личното ми мнение. Аз никога не съм крила - използвам ботокс, но колкото да попреча на бръчките да станат прекалено дълбоки, без да замразявам лицето си“, заяви в интервю Анастейша.

Имало е време обаче, когато и тя е била пристрастена към ботокса и е прекалявала с него. Преди няколко месеца в друго интервю певицата призна: „Бях луда на тази тема през тридесетте ми години. Слагах си ботокс на всеки три месеца. Но веднага след развода ми осъзнах, че трябва да спра. Сега обичам да виждам как лицето ми се движи, имам мимики. Пристрастих се на прекалено ранна възраст и прекалявах с количествата."

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР