Тайната на Натали

Дали безупречната кожа на Натали Портман е дело на гениален визажист, или резултат от веганския начин на живот? Както ще разберете от ексклузивното интервю, осигурено с любезното съдействие на „Нотос България“, към тях можем да прибавим и обновената гама тонални средства Diorskin Forever

05 April 2016

Снимка: Alique for Christian Dior Parfums

Как се гримирате, когато сте на почивка?

Моята работа изисква много често да съм с цялостен грим, затова се старая да дам възможност на кожата си да почине. Почиствам я и използвам хубав хидратант като Dior Hydralife Pro Youth. Поддържам устните си меки с мехлем от роза.

Задължителният грим за вас на червения килим?

Харесва ми да променям визията си, но предпочитам фокусът да е върху очите.

Вашето откритие за красота отвъд океана?

Много ми харесва френската розова вода, която продават в аптеките във Франция. Използвам я като тоник.

Поддържате кожата си безупречна, като...?

Имам чудесен гримьор! Шегата настрана, опитвам се да се грижа за себе си при всякакви обстоятелства. Правейки всичко, както трябва, усещам, че се отразява на лицето ми. Имам предвид да водя вегански живот, да се наспивам и да тренирам редовно.

Любим резултат от грима при тена? 

Харесва ми кожата ми да е матова, но с блясък. Затова използвам комбинация от гамата Diorskin Forever – база и течен фон дьо тен. Резултатът е много естествен. Добавям и малко руж за скули Diorblush Sculpt с розов нюанс.  

Идеалният фон дьо тен трябва да е...?

Дълготраен, с безупречен финиш като втора кожа и да ми доставя комфорт. Няма нищо по-неприятно от това да се усещаш сякаш си с цял тон грим. Фон дьо тенът Diorskin Forever е моят избор за всеки ден. С него не се тревожа за нищо. Използвам също така и Diorskin Nude Air, когато имам нужда от нещо по-леко, а за специални случаи – Diorskin Star.

Известна сте с вашата съвършена и млада кожа. Съветът ви към онези, които искат да изглеждат свежи и лъчезарни?

Да се грижат за себе си и да открият онзи ритуал на красотата, който им импонира. Обичам Diorskin, защото ми позволява да приличам на себе си, само че в подобрена версия.

Имате ли собствена идея за красотата или начина, по който се гримирате, откакто живеете в Париж?

Да! Жените в Париж са винаги шик, много красиви. Те имат уникален стил, а начинът, по който изглеждат, е постигнат сякаш без никакво усилие. Не слагат тежък грим, но тенът на лицето им е винаги гладък и перфектен. Аз все още се уча как да го постигна.

Разликата между французойките и американките във виждането им за красотата?

Французойките използват малко продукти за грим. Всичко при тях – от модата до ритуалите на красотата – е естествено.

Топ съветът, даден ви от гримьор при нанасяне на фон дьо тена?

Да използвам спондж!

Червилото ли е по-важно или фон дьо тенът?

Това определено е личен избор, зависи и от повода, но определено фон дьо тенът.

Как се чувствате, откакто работите с Питър Филипс?

Гений! Обичам го, той е истински артист. Винаги ме гримира така, че да изглеждам възможно най-добре. Той е и прекрасен човек, което наистина превръща работата с него в удоволствие.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР