Кит Харингтън за бъдещето му в „Игра на тронове“

eva.bg 08 March 2016

Снимка: getty images/guliver

Да, ще видим отново Джон Сноу в новия шести сезон от хитовия сериал „Игра на тронове“. Потвърждението дойде от страна на самия Кит Харингтън, който играе любимия на милиони зрители персонаж, трагично наръган с нож в края на предишния сезон. Не бързайте обаче да се радвате, защото това, което Харингтън казва, може и да не ви хареса чак толкова.

„Да, заснех сцени за новия сезон, но в тях съм мъртъв. Май това е най-добрата ми игра досега. Така че, вече ме няма в шоуто. Определено не съм част от новите серии“, каза Харингтън. Е, участва под формата на труп, но това не се брои.

Вместо обаче тези негови думи да сложат окончателно край на спекулациите за съдбата на персонажа му, един друг коментар на актьора пак подхрани фантазиите на феновете. На въпроса дали знае какво ще се случва в новите епизоди или вече няма тази привилегия, след като са го убили, Кит отговори: „Нямам никаква представа. Знам само колко дълго ще играя труп, но няма да ви кажа“.

Е, браво, Кит. Сега как да тълкуваме това – че в един момент няма вече да си труп и ще се завърнеш под някоя друга не толкова жива форма? Знаем, че в сериала това е напълно възможно...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР