Революция в борбата с целулита

02 March 2016

Първият медицински апарат за борба с целулита, отпуснатата кожа и дори двойната брадичка Venus Legacy е вече в България. Може да го намерите в център по естетика Persona в София.

Кое му е уникалното? Апаратът комбинира три модерни технологии, които го правят уникален – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse технология. Съчетанието на този тип енергии налага нов стандарт в естетичната медицина.

Терапиите с Venus Legacy оформят и склуптурират неоперативно тялото, редуцират целулита, стягат и витализират кожата. За трайни резултати са необходими три ударни процедури в рамките на три седмици. Тоест, по 1 процедура седмично. Поддържащи процедури се правят веднъж месечно. Перфектен избор за всяка работеща жена, която няма много време за себе си, но същевременно трябва и иска да изглежда добре.

Виждаме ефект още след първата процедура. Защо? Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, където се произвеждат колагенът и еластинът. Апаратът стимулира естествените процеси за производство на колаген и еластин в дълбоките слоеве на кожата. А крайният резултат е стегната и гладка кожа.

Най-хубавото: През целия март може да се възползвате от процедурите с VenusLegacy с 20% отстъпка от цената.

Къде? В център по естетика Persona. София, ж.г Южен Парк, бл. 124, партер, до американското посолство, 0898356190. Повече на www.persona.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР