Новият дом на Наоми Уотс

Актрисата показа семейното им жилище в Ню Йорк

eva.bg 04 February 2016

Снимка: Architectural Digest

Наоми Уотс, съпругът й Лийв Шрайбър и двете им децата вече са в ново и много по-голямо жилище в Ню Йорк, което показаха в списание Architectural Digest. Оказва се, че новият дом им е струвал доста усилия и средства, но очевидно си е струвало. С години търсели подходящото място за тях, след това платили милиони долари, за да го имат и още десетки хиляди, за да го обзаведат както искат.

След раждането на двете им деца Наоми Уотс и Лийв Шрайбър установили, че им трябва доста по-голям дом, за да отглеждат спокойно осемгодишния в момента Александър и седемгодишния Самюел. След като нищо на пазара не отговаряло на изискванията им, накрая решили да купят два апартамента и да ги обединят. През 2012-а се сдобили с двете жилища срещу сумата от 3.95 милиона долара. Но въпреки желанието им бързо да ги превърнат в свой дом, ураганът Санди спрял плановете им. Двата апартамента се оказали тежко наводнени след опустошителната буря. После наели фирмата за интериорен дизайн Ashe + Leandro“ и с тяхна помощ за около година (което е доста кратък срок) най-накрая завършили ремонта и обзавеждането.

“Когато става въпрос за големи ремонти, разбрах едно нещо – нищо не става по лесния начин и както си го мислел“, коментира Наоми Уотс пред списанието. Крайният резултат може да разгледате в галерията.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР