Хю Грант пак стана баща

За последните четири години 55-годишният актьор се сдоби с четири деца от две различни жени

eva.bg 22 December 2015

Снимка: getty images/guliver

Трябва да му признаем на Хю Грант – след като мина петдесетте се превърна в истинска машина за правене на бебета. Не знаем с колко наследника е решил да се сдобие 55-годишният актьор, но като гледаме с каква скорост се случват нещата, нищо чудно бройката да продължава да расте.

Медиите разкриха, че Хю Грант е станал баща за четвърти път, след като миналата сряда приятелката му Ана Еберщайн го дарила с момиченце. Това е второто им дете, като междувременно той направи едно и на предишната си приятелка.

И понеже сигурно сте се объркали в семейните му отношения, ще ви синтезираме нещата. Хю Грант има четиригодишна дъщеря от китайската рецепционистка Тинглан Хонг, която работила в китайски ресторант, когато двамата се запознали. Тогава той стана баща за първи път. С нея обаче никога не са имали истинска връзка.

След това през септември 2012 година му се роди син от шведката Ана Еберщайн. А три месеца по-късно и китайката Тинглан го дари със син – Феликс. Това означава, че и двете жени са били бременни от него по едно и също време. Сега пък на бял свят се появи второто му дете от Ана, с която се предполага, че Грант всъщност има нещо като истинска връзка. Макар че това не е съвсем сигурно.

„Не мисля, че и самият той знае с коя точно е спал. Или колко още деца може да е направил. Той е бохем, може да има всяка жена, която поиска и обикновено я има. Обича всякакъв тип жени. Трудно е да хванеш бройката му, да разбереш с коя е този път. В общи линии правилото е – нова вечер, нова жена“, споделя близък до актьора. Това донякъде обяснява факта, че първите му три деца се появиха на бял свят в рамките на 14 месеца.

И въпреки че Грант не е по семейните отношения и сериозните връзки, не може да се отрече, че когато направи деца, поема изцяло издръжката им и както споделят негови близки – вижда ги и се грижи за тях.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР