Шинейд О'Конър: Взех свръхдоза

eva.bg 30 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Шинейд О'Конър хвърли в паника фенове и близки, след като заяви в профила си във Facebook, че е взела свръхдоза. „Тази седмица направо ме прекърши. А последните две вечери ме довършиха. Взех свръхдоза. Няма друг начин да получа уважение. Не съм вкъщи. Аз съм в хотел някъде в Ирландия, под друго име“, написа 48-годишната певица.

От съобщението й става ясно, че се чувства предадена от децата си, които са я изоставили. Че няма дом, няма работа, няма семейство. „Можеше да съм мъртва тук от седмици, но децата и семейството ми изобщо нямаше и да разберат. Защото очевидно съм отрепка, която заслужава да бъде изоставена. Да се държат с мен отвратително, когато матката и яйчниците ми бяха премахнати, а детето ми беше ужасно болно. Аз съм толкова ужасна майка и човек, затова съм сама. Плача от седмици. Те ми казват да вървя по дяволите. За тях съм невидима. Не означавам нищо за никого“ - това бяха част от емоционалните излиянията на Шинейд в социалната мрежа, които притесниха всички. По-късно стана ясно, че тя е била открита и е оказана медицинска помощ. В момента е добре, поне физически.

През август месец на Шинейд О'Конър бе направена хистеректомияоперация за отстраняване на матката. Тя страда и от биполярно разстройство, като няколко пъти е била хоспитализирана. Има четири деца от различни връзки и бракове.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР