В EVA през декември

30 November 2015

Моделката Глория Петкова е лицето на нашия коледен, тежък като подарък от любим човек и толкова пъстър брой. Глория е истински космополит, една от най-цветните фигури не само в София, но и навсякъде по света, където я отведат Съдбата, чувствата и въображението й. Напоследък е особено привързана към Дубай, защото се оказва, че точно сега точно това е градът, който може да догони свръхзвуковата й натура. Пред EVA за първи път Глория разкрива и един тъмен и тъжен миг от живота си, когато е силно наранена от мъжа, за когото е мислела, че я обича. Тя е пределно искрена в интервюто си пред Кристина Симидчийска, защото смята, че за домашното насилие трябва да се говори, тъй като „не би трябвало да има някой на света, който да те кара да се чувстваш по-малко човек.“

В броя очаквайте букет от изключителни личности. Голямата дама на световната литература Исабел Алиенде говори за новия си роман „Японският любовник“, за предизвикателствата на годините и за мечтата си да бъде отново влюбена. Друга талантлива писателка Маргарет Мацантини в дует със съпруга си Серджо Кастелито размишлява за това колко е важно да бъдеш нормален в свят, в който всички искат да са ексцентрични. Природно ексцентрични обаче са мъжете в броя ни – Чарли Шийн в ролята на световната черна овца, красивият премиер на Канада Джъстин Трюдо и... бардът на малкия площад Веселин Маринов – сантиментален и по своему забавен. Много забавни са страниците с Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, посетени от EVA в дома им, след излизането на Ерна от ВИП Брадър.

Суперинтересно е четивото за Джоан и Джаки Колинс – двете бляскави британки, които превземат Холивуд – едната със сериала „Династия“, другата с хитовите си романи.

За Коледа – надяваме се wish листовете на нашите редактори да ви подскажат идеи за подаръци, подготвили сме и много модни предложения, фантастичен грим и някои хитри трикове, с които да заличим... последствията от празнуването.

Може да ви се струват далечни, но – приятели, празниците идват!

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР