Какво иска полковникът?

Или игра на асоциации, която ще ви помогне да откриете вашия аромат сред множеството

Свобoда Сидерова 29 November 2015

Мач на стадион Парк де Пренс

Еau des Princes Intense на S.T. Dupont радва запалянковците също като подвизите на клуб „Париж Сен Жермен“. Ябълка „Грени Смит“, бергамот и черен пипер помагат да се изправите срещу най-трудния противник в мача. Обгърната от топлината на индийско орехче и текстурата на салвия, лавандулата печели олфактивна победа. Нищо чудно да обявите тоалетната вода за шампион.   

Сако от велур

Свързващо звено между тялото и дрехата и приятен на „пипане“, Eau de Cedre на Giorgio Armani се плъзга под дланите. Ефирността (цитруси) дава път на плътността (салвия, кардамон). Черен чай привлича есенцията от кедър, преди да се обвие в съблазън от велур, изразяващ сила и уязвимост едновременно. Типичните за Армани пропорции раждат особено изтънчено настроение.

Мерцедес последен модел

Le Parfum на Mercedes-Benz рисува във въображението елегантни мъже и скъпи автомобили S класа. Парфюмната вода е по новому свежа, но нелишена от ДНК-то на бранда. Бергамот и розов пипер, разредени от молекулата каскалон, ободряват като сутрешна енергия, а листа от виолетки, галбанум и шафран придават ненатрапчив елемент на загадъчност.    

Арсенал на Джеймс Бонд

Към любимите коктейли, автомобили и жени на супершпионина вече може да прибавим и James Bond 007 Seven. Както се очаква, не може и дума да става за непечeливш аромат. Не вярвайте на женски превземки и „стреляйте“ първи. Миксът от ябълка, канела, шафран и бял пипер подпалва сетивата. Също като куршуми кожа, тъмна магнолия и карамел пронизват сърцето на нежния пол.

Афродизиак

От който жените губят ум. Описанието на Boss The Scent на Hugo Boss е не по-малко лаконично от името (в превод „Ароматът“). Минимализмът на формулата се компенсира от оригиналните съставки. Нотките на джинджифил, манинка  (африкански плод) и кожа действат стимулиращо – учестяват дишането и ускоряват пулса. С ескалацията на признаците расте и желанието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР