Красотата не познава граници

В търсене на непреходната красота La Prairie пуска на пазара два нови продукта от Caviar Collection

05 October 2015

През 1980г. учените от La Prairie се потопиха в изследвания на революционната грижа за кожата, представляваща безпрецедентен лукс и поставяща началото на нова ера в борбата със стареенето й. Те започнаха да изучават хайвера, чиито здравословни резултати са научно известни още от четвърти век преди Новата ера. Учените бяха заинтригувани от способността на есетрата да живее в морето повече от 100 години. Като резултат чистият хайверен екстракт се превърна в една от най-желаните и ефективни съставки в света, бореща се със стареенето на кожата. Безценен лукс, богат на животоподдържащи минерали, витамини, аминокиселини и липиди, омега-3 и омега-6 мастни киселини, хайверът е наистина една от най-мощните съставки. Доказано е, че хайвереният екстракт стимулира производството на колаген, подпомагайки кожните клетки, което допринася за стягане на кожата. Част от Caviar Collection на La Prairie, той е спечелил безброй отличия за своя легендарен лифтинг, стягащ резултат и несравним лукс.

Тази есен феноменът Skin Caviar продължава с два невероятни хайверени момента: Skin Caviar Luxe Cream-Sheer и Skin Caviar Concealer - Foundation SPF 15. При покупка на 2 продуктa от колекцията Skin Caviar, получавате подарък –луксозен комплект с миниатюри от колекцията Skin Caviar Luxe Cream, Skin Caviar Luxe Sleep Mask и Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream. Промоцията е до 31.10.2015 или до изчерпване на количествата.

А при регистрация в сайта www.laprairie.sarantis.bg петима могат да спечелят чанта La Prairie. Крайният срок е 2 ноември.

 

Skin Caviar Luxe Cream-Sheer

Нуждите на жените и техните желания за избор на текстури вдъхнови La Prairie да създаде красиво, ново допълнение в Хайверената колекция – Skin Caviar Luxe Cream-Sheer. Уникалната лифтинг способност на лукса сега се предлага в две различни форми – Cream и Sheer – идентични в действието си, но с индивидуална текстура. Революционната формула на Luxe Cream е обогатена с подхранващ, стягащ комплекс, който стимулира производството на колаген, като превантивно предпазва от по-нататъшните му загуби. Предлага лукс, но в по-лека текстура, която нежно се плъзга по кожата. Подсилен от богатата концентрация на благородния хайверен екстракт, той стяга, повдига, възвъща контура и обновява кожата. Само за 8 седмици се забелязва значителен лифтинг и стягане в зоната на скулите и овала на лицето.

Ключови съставки на Skin Caviar Luxe Cream-Sheer са хайверен екстракт, екстракт от малц (води до удължена стегнатост на кожата), влаго-задържащ комплекс с екстракт от червени водорасли, Хиалуронова киселина, Полиглюкуронова киселина и Полизахариди от морски източници, екстракт от кафяви водорасли, градински чай, невен, арника, витамини А, С и Е, както и ексклузивният клетъчен комплекс на La Prairie, който е в основата на всяка формула на La Prairie в продуктите грижа за кожата от самото начало до днес.

Skin Caviar Concealer - Foundation SPF 15

Облечен в емблематичното за марката хайверено синьо, той е съставен от една част луксозен фон дьо тен и друга - професионален коректор. Всичко, което ви е необходимо за безупречен, естествен тен на кожата, в една удобна опаковка. Перфектен микс от цвят и грижа в едно, предлага незабавно, безупречно съвършенство още при нанасянето, нежо плъзгайки се по кожата.

Луксозната, лека формула е обогатена с нов пептид, повишаващ стегнатостта и еластичността, придаваща естествен безупречен тен, поддържа кожата хидратирана и свежа. Подходящ перфектен професионален коректор в капачката, прикрива тъмните кръгове и несъвършенствата в зоната около очите. И двете формули поддържат стегнатостта в кожата с помощта на легендарния хайверен екстракт и предпазват от факторите, отговорни за стареенето. Предлага се в 8 нюанса.

Ключови съставки на Skin Caviar Concealer - Foundation SPF 15 са хайверен екстракт, палмитоилхексапептид-14 (създаден, за да извлече стимулиращите ползи от пептида, като подобрява здравия вид на кожата, намалявайки фините линии и бръчките), екстракт от малц, арника, женско биле, витамин Е и ексклузивният клетъчен комплекс на La Prairie.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР