Задкулисни лудории

Спомняме си детството, качваме се нависоко и виждаме двойно

Свобoда Сидерова 04 October 2015

Tsumori Chisato

Кацнал на едно дърво

Ретро прически от бъдещето се противопоставят на гравитацията. Притежателките им изглеждат строго и тържествено, сдържано и привлекателно. Може да избирате между: кинематографичен възел, кацнал над челото (Marc Jacobs), принцеска опашка на темето и имитация на бретон (Tsumori Chisato) и тънички плитки и текстурирана маса на върха на главата (Jean Paul Lespagnard).

Baby hair

Малките и фини косъмчета около челото и слепоочията не трябва да се крият. Обратното, дори се подчертават със стилизанти. Харесва ви или не, бебешкият пух е фешън. Лимбите в стил 20-те на Givenchy придават съвременен вид на викторианските плитки. Christian Siriano и Vera Wang залагат на уж случайно промъкнали се край ухото кичури. Така лицето изглежда по-младо. 

Две е повече от едно   

Не е важно каква прическа ще изберете, а дали текстурата е двойна. Контрастът не се ограничава само с влажна и суха коса (Sacai) или „мръсна“ и чиста (Andrew Gn), а с гладки корени и ситни къдри (Preen) или гофре на вълни (Maison Margiela, Allude, Issey Miyake). Заради особеностите на хороскопа Везните и Близнаците имат явно преимущество. 

Нови продукти

Възстановяващата грижа Resistance Soin Premier Thеrapiste на Kerastase (нанасящ се преди ваната шампоан) дава втори шанс на много изтощената и увредена фина коса. Тайната е екстрактът от миротамнус. Наричат растението възкръсващо неслучайно – може да се съживи дори след като 10 години е било полумъртво.

Маслото от вечерна иглика в серума за сила Mythic Oil на L’Oreal Professionnel пък е известно с невероятните си подхранващи и регенериращи свойства. Възстановяващият шампоан за начупена и изтощена коса Miraculous Recovery на John Frieda дължи действието си на аминокомплекс, който изгражда липидния слой на косъма.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР