В очакване на залеза

Няма нищо случайно в розовото. Сигурно защото ни облъчват с него още от малки. С първата глътка въздух получаваме розова гривна и после се започва – роклички, чантички, панделки, заприличваме на истински кукли. И така свикваме

Вера Александрова 28 August 2015

С розовото червило за първа целувкa като Guerlain KissKiss, защото оставя най-сладки следи, или с палитри като на L`Оreal, защото най-много отиват на младостта ни.

И днес розовото не е омръзнало. Търсим го в обувките на убийствен ток, в бельото за специални случаи, в роклята на Ralph Lauren, BSBG Max Azria или Elie Saab, в чаша с охладено розе. И, естествено, в залеза. Минута след минута в палитрата му се прокрадват ту ивици жълто, ту нежни оранжеви нюанси, ту мощни вълни от пурпурно. На свечеряване вярваме в най-розовата приказка за нас и принца. Понякога той държи ръката ни, друг път го виждаме за последно, но споменът за тези мигове ни преследва завинаги. Както и ароматът, който ни придружава. На розови листенца в основата, на шанс, който не бива да пропускаме, или черна роза по изключение (само за потвърждение на правилото). Така че добре дошло, лято, здравей, романтика, идвайте, залези! Естествено, с малко оранжево, щипка лилаво и много розово за разкош.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР