Хулиганът на британския поп избра EVA

Ексклузивно интервю с Роби Уилямс в августовския брой на списанието

eva.bg 28 July 2015

EVA обича Роби Уилямс! Той е секси, експлозивен, артистичен, машина за шоу. Разнообразен и див, заразителен с енергията, свободата и желанието си да провокира.

Един от най-желаните мъже на световната музикална сцена, артистът със 70 милиона продадени копия, изпълнителят с ненадминат рекорд от 17 награди Брит, рекорд в книгата на Гинес за продадени 1,6 милиона билети за турне за един ден избра да даде интервю ексклузивно на EVA. За нас е чест и удоволствие!

В EVA през август четете откровения ни разговор с Роби, който призна, че след много битки със себе си, клиники за зависимости, борба с килограмите е намерил най-хубавата причина да се радва на плодовете на таланта си и на стремежа си към съвършенство в работата. „Минах през много крайности. Сега е различно. Намерих любов. Жена ми и децата ми промениха всичко. Търсех центъра си и вече го имам. Аз съм БАЩА. Това е най-важното, това e всичко за мен!“ За саундтрака на неговото детство, първите му години с Take That, обратната страна на славата, любовта му със съпругата му Айда четете в новия ни брой.

В EVA през август четете още респектиращия с искреност и дълбочина разказ на Лиза Шопова за мъжете в живота й – баща й Наум Шопов и брат й Христо Шопов, първия й съпруг Христо Мутафчиев, голямата й любов – Кольо Карамфилов и сина й Асен, както и за майка й Невена, стожера на сложното им семейство. Други интересни лица в броя ни, са голямата френска актриса Жулиет Бинош, Джана Нанини, шоколатиерът Ради Стамболов с неговото шоколадово суши без аналог в света, Данчо и Лора Караджови, заснети с малката дъщеричка на Лора край морския бряг, и разбира се – с Морето. С яхтите му, коктейлите му, мъжете му, ресторантите му и вилите му. Ще разберете също какво е да си стромосексуален – новата дума, която може да използвате в остроактуален разговор. Информирайте се каква е козметиката за лятото и се подгответе за есента с модните ни предложения.

Щастлив август, приятели!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР