Приказката свърши

Раздели се една от любимите ни холивудски двойки – Шон Пен и Шарлийз Терон

eva.bg 18 June 2015

Снимка: getty images/guliver

Според източници на Us Weekly Шон Пен и Шарлийз Терон са сложили край на връзката си. Вместо дългоочакваната сватба, която трябваше да се състои тази година, двамата са се разделили. Източници на изданието твърдят, че Шарлийз е била тази, която е развалила годежа. Случило се е след фестивала в Кан, който бе през май месец.

Какъв е бил този непреодолим проблем, който отне щастливия край от тяхната приказка, не е ясно. Двамата официално не са потвърдили новината. Но едва ли ще го направят, защото са пословично потайни относно личния си живот и рядко коментират отношенията си.

Информацията за раздялата им определено е изненада, защото двамата демонстрираха много близки чувства. През последните месеци те дадоха няколко интервюта, в които твърдяха, че са създадени един за друг. „Той е любовта на живота ми“, категорична бе 39-годишната актриса. „За мен е изненада, че съм влюбен. На тези години и след като най-накрая започнах да разбирам защо не съм бил щастлив във връзките си, изглеждаше малко късно за любов. Но когато именно в такъв момент срещнеш човек, на когото държиш много, усещането е много по-дълбоко, страстно, истинско и, Господи, такова щастие. Много по-романтично и пълноценно е да имаш връзка, която те кара да се чувстваш добър човек“, заяви и 54-годишният Шон Пен.

Двамата започнаха връзката си към края на 2013 година. През декември 2014 се сгодиха. Заради Шарлийз той реши дори да откаже цигарите, към които е пристрастен от години. „Каза й, че иска да го направи, за да бъде по-здрав за семейството им. Наистина е много влюбен в нея“, разкриха близки до актьора.

Наскоро двамата завършиха и първия си общ филм - The Last Chance, където тя е в една от главните роли, а Шон Пен се изявява като режисьор.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР