Под прикритие

Всичко толкова ви е омръзнало, че ви се идва да се гръмнете. Стоп. Вместо да обръщате живота си на 180 градуса, по-добре се боядисайте

Свобoда Сидерова 27 June 2015

Както винаги, модният цвят е нееднозначен. Колористите масово се кълнат в майката природа. Увлечението по естествеността накара „тежкари“ като Chanel, Valentino и Givenchy да не пипат косата на моделите. При други боядисването е под прикритие. Толкова е изпипано, че никой да не се досети, че го има.

Маслен блонд

Какво по-естествено от това през лятото да минете на „светлата страна“? Топъл, мек и сияещ, блондът е вкусен като... масло, мед или дори джинджифил. При естествен цвят, който не позволява толкова светъл нюанс, специалистите препоръчват корените да останат тъмни, както е при Burberry Prorsum. За да се изравни преходът, масленият блонд се смесва с карамелено.

Рижо

Разкошен и „узрял“, цветът обикновено се асоциира с есента, затова колористите му придават прасковен или кайсиев нюанс. Така те балансират кафявия подтон и подчертават червения. Сред „Пипитата“ фаворити този сезон са меденото и избледнялото конячено. Достатъчно наситени, те подчертават индивидуалността и преобразяват, без да ви превръщат в жената вамп.  

Хладен бронд

Не давайте жегата да ви разтопи, като се възползвате от по-хладно брондиране (компилация от brown и blond). Кестеновите и златисти нюанси отиват на втори план, отстъпвайки място на карамел и кафе с мляко. Преходът е много плавен, почти незабележим. Вземете пример от Кара Делевин. Брондът й е идеален. 

Гръндж или пънк     

Нюансите в тюркоазено, виолетово, розово и прочее екзотика са фешън не само като изкуствени кичури, но и като радикално боядисване. Badgley Mischka дори ги съобразява с... цвета на веждите. Белите корени ви дразнят. Защо не превърнете дефекта в ефект, оцветявайки ги със спрей или „тебешири“ за коса (Pastel Hair Chalk на Sephora, Hair Chalk на L’Oreal Professionnel). Така заедно с Maxime Simoеns предизвиквате овациите на пънкарите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР