Салма Хайек има 50 домашни любимци

eva.bg 07 April 2015

Салма Хайек се похвали, че домът й прилича на нещо между животински приют и ферма с общо 50 животни, за които тя се грижи. 48-годишната актриса пусна в Instagram профила си кратко видео, на което е по пижама, без грим, а до нея в леглото й удобно са се настанили два папагала и две кучета. „Добро утро! Това са Джая, Тото, Блу и Дива”, обясни звездата.
„Имам 5 коня, 4 алпаки, 1 котка, 8 кучета, 1 хамстер, 5 папагала, 2 риби… Имам зайчета, пуйки и около 20 пилета. В началото бяха само по две от вид, но не знам как се случва... има нещо във въздуха. Животните не спират да се размножават. Внимавайте, по-добре купувайте само по едно”, сподели звездата преди време.

Както се досещате съпругът й – милиардерът Франсоа Анри Пино в началото не бил очарован от страстта й към домашните любимци, но тя отказала да се раздели с тях. „Някои от животните бяха тук преди него. Обичам ги всичките и няма да се разделя с никое от тях”, настояла Хайек. Едно нещо е сигурно - на дъщеря им Валентина й е изключително забавно да живее в такава къща.

 

2 КОМЕНТАРА
2
Флореза
08 April 2015, 12:25

Страхотна си, Салма, браво!

1
krasimir
08 April 2015, 00:51

Браво Салма!!!!!!!;

ТВОЯТ КОМЕНТАР