Търси се нов режисьор за „50 нюанса по-тъмно“

eva.bg 26 March 2015

Сам Тейлър-Джонсън (вляво) с Джейми Дорнан, Дакота Джонсън и Е.Л. Джеймс (вдясно) на премиерата на филма

Снимка: getty images/guliver

Още преди да излезе екранизацията по първата част от трилогията „50 нюанса“ се заговори за проблеми между режисьорката Сам Тейлър-Джонсън и авторката на книгата Ерика Ленърд Джеймс. И въпреки невероятния касов успех на филма слуховете, че двете не се разбират продължиха. Вчера самата Тейлър-Джонсън обяви, че няма да участва в двете продължения: „Режисирането на „Петдесет нюанса сиво“ беше невероятно и вълнуващо пътешествие, за което съм изключително благодарна. Трябва да благодаря на Universal за това. Оставам в много близки отношения с актьорите, продуцентите и екипа, особено с Джейми и Дакота. Макар че няма да се завърна като режисьор на продълженията, пожелавам успех на този, който ще поеме вълнуващите предизвикателства на втория и третия филм от поредицата“.

Освен заместник на Сам Тейлър-Джонсън продуцентите ще трябва да намерят и нов сценарист, тъй като Кели Марсел, която написа първата част също напусна. В момента авторката Е.Л. Джеймс преговаряла със студиото да напише сценария за двата нови филма сама, но те все още не са се съгласили.

И с всички тези проблеми снимките за „50 нюанса по-тъмно“ няма да започнат преди пролетта на 2016 г.

1 КОМЕНТАР
1
Antoaneta Cvetanova
06 April 2015, 16:54

kak?!
kak taka nqma li da zapochnat snimkite predi proletta na 2016. MOMICHETA.Shte trqbva da chakame dokatovidim otnovo po ekranite Dakota Johnson i Jamie Dorman zaedno. Shte ni lipsvat.
#film #Jamie Dorman #Dakota Johnson #soon

ТВОЯТ КОМЕНТАР