Ягодов сладолед

Не искате да се откажете от мечтателното си настроение и да слезете на земята. Прекрасно. Модни и бюти дизайнери позволяват това да не се случи

Свобoда Сидерова 29 March 2015

BCBG Max Azria

Любителките на стила Барби ги очаква сюрприз. На мода е приглушено розово с хладен подтон. BCBG Max Azria, Moschino, Monique Lhuillier, Jenny Packham, Versace Olympia Le-Tan, Eudon Choi... единодушно стигат до извода, че нюансът на ягодовия сладолед най-добре отразява нежната женска същност. Прохладен и освежаващ, привлекателен и очарователно безгрижен, той препредава не само вкус, но и аромат.

Визажистите също предлагат да забравите страха от калориите. За да получи руж в два нюанса розово – меко и плътно, Chanel забърква равни части ягоди и сладолед. Върхът обаче е релефът с изображение на традиционната за къщата камелия. Херувимите по капачето на ружа на Guerlain пък загатват за ангелското сияние, което пръскат прочутите перли.

И двата продукта са от категорията хибриди – освежават тена и озаряват извивките на скулите. Розовото – матово или пастелно, ярко или деликатно, доминира и в палитрата сенки от колекцията „Царството на цветовете“ на Dior.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР