Състезание по креативност label.me

Конкурсът може да донесе на победителя фризьор публикация на неговия имидж в годишния Look Book на Toni&Guy и безплатен 3-дневен курс в Академията в Лондон!

03 February 2015

Подстригване, боядисване, прическа или просто супер ефектен сешоар и красиви букли... абсолютно елегантна или небрежно кежуал... без значение от повода или концепцията на визията, вие сте просто влюбени в нея и нямате търпение да я споделите? Снимайте вашето творение и го изпратете на [email protected]

Проявете своята креативност с пълна сила, като превърнете обикновена снимка в истинско произведение на изкуството. Помислете за ъгъла на снимката, използвайте филтри, за да усилите контраста или пък да сатурирате и омекотите ... по този начин ще й придадете своя личен label.m почерк. Вашата снимка ще бъде включена в надпреварата с участници от цял свят и ще бъде оценена от Toni&Guy Artistic Team! Месечният победител, създал най-атрактивния и готин имидж, ще получи международно признание чрез всички социални платформи на label.m, освен това дори да не станете месечен победител, вашата снимка ще продължи напред за разглеждане от Toni&Guy Artistic Team и може да бъде включена в годишния Look Book, достъпен в 7 000 салона в 62 страни. Финалният победител ще бъде избран сред месечните победители и най-интересните кандидатури. Най-добрата снимка за годината ще бъде публикувана в Look Book-a, а фризьорът нейн автор ще получи освен това супер признание и безплатен 3-дневен курс „Подстригване и боядисване“ в Академията на Toni&Guy в Лондон!

Бъдете сигурни, че в кандидатурата ви сте написали - вашето име, името на салона ви, адреса на салона, кратко описание на визията, която изпращате, както и кои продукти на label.m сте използвали за създаването й.

Вдъхновете се и следете конкурса тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР