Мъжът и жената интимно

Етикетът „сродни души“ лепва по мярка на тези звездни двойки, карайки дори най-върлите циници да повярват в любовта

Василена Цанова 26 November 2014

So dupont на S.T. Dupont за Aнджелина Dжоли и Bрад Пит

Just gold
на Just Cavalli за Бионсе и Джей Зи

Всичко, до което се докоснат кралят и кралицата на хипхопа, се превръща в злато. Накратко, успехът им приляга. Съвместната им песен Drunk in Love е ръководство по изпепеляваща страст и всеотдайна любов за бъдещи двойки. Съдбата на For Her, точно както и на певицата, е да желае и да бъде желана. Провокира с нотки лешник, примамва с жасмин и бяла ружа, а накрая сексапилът взима превес със сладострастното излъчване на акорд кожа и палисандър. For Him е толкова харизматичен, че с него лесно се прекалява. „Подлютява“ усещанията (черен пипер, кардамон), възбужда сетивата (акорд на силното италианско кафе ristretto) и затвърждава мъжествеността (ветивер и кожа).

So dupont на S.T. Dupont
за Aнджелина Dжоли и Bрад Пит

Изненадващата им сватба във Франция накара света да се чуди за кое да възкликне „ах“ по-напред. Дали изрисуваните рокля и було впечатлиха повече, или изпечената от децата сватбена торта? Няма значение – Бранджелина правят всичко със стил. Лесно си ги представяме извън семейната идилия. Избягала от частно парти в Париж, двойката изживява магичен момент, припомняйки си първата среща. Тя, също като For Women, е все така магнетична с бляскавия полъх на къпина и иланг-иланг. Деликатността й подчертават магнолия и момина сълза, а изяществото – сандалово дърво. For Men също е на ниво. Изисканата му небрежност показват искрящ цитрусов коктейл, свежа мента, зрънца тонка и ванилия.

Prime league на S. Oliver
за Дженифър Анистън и Джъстин Теру

След печалната раздяла с Брад Пит актрисата излиза с кого ли не. Докато не се появява Теру и двамата не си пасват като парченца от пъзел. Личи от общите им снимки, където не можем да определим кой е по-добре облечен, до маниакалната им отдаденост на здравословния начин на живот. Ароматният „отбор“ със спортни акценти Prime League е създаден за тях. За Нея – преливащо от жизненост ухание на розово помело и манго. Нотките на коктейл „Космополитън“ са за минутките отмора, а златистият кехлибар и ванилията напомнят за домашен уют след дълъг ден. За Него – енергийна „инжекция“ бергамот-лайм заедно с релаксиращи чаени листа и задължителната капка чувственост на пачули и мускус.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР