Образцови жители от Образцовия дом

Какво има в куфарите на част от участниците във VIP Brother

Лилия Илиева 30 October 2014

Неделя следобед. Навън вали, а стаите на хотел в края на града се пълнят със звездите от предстоящия VIP Brother. Идват по различно време, без да подозират едни за други. Някои са пристигнали още предишната вечер, а Евгени Минчев се появява в последния момент. Всеки влиза в отделна стая. Заключват вратата му отвън. На етажите пази охрана. Малко преди да съберат за проверка багажа на жителите на „Образцовия дом“, надникваме в куфарите на трима от тях

Иво Аръков

Време за приготвяне на багажа - за около час
Затруднил се най-много от избора на - от нищо не се е затруднил
Влиза във VIP Brother, защото - ще има много предизвикателства, надява се и интересни хора
Ще бъде предизвикателство за мен - да разбера доколко владея себе си. Исках да се видя отстрани
С кого е прекарал последната вечер - със сестра си, гледали много хубав филм

В стаята на Иво ни посреща стол, на който са подредени аскетично тишърт, кецове и слънчеви очила. На леглото лежи той, готов да се влюби, като влезе в Къщата, ако се появи нещо подходящо. В багажа му има фланелки, дънки, кецове. „Тази фланелка е майтап към мен. Надписът й е Mister Bossman, защото нали отворих ресторант. Кецовете са най-любимият ми аксесоар, понеже обичам да тренирам. Очилата са да се пазя от слънцето и от лоши погледи.

А тези разкъсани дънки сигурно биха разказали много. По-интересно е какво биха премълчали. С тях бях на един много готин актьорски фестивал в Милано. Прекарах много приятно. Запознах се с всякакви странни чудати хора. Имаше сърцати и свежи колеги, които не ме познаваха изобщо, но се държаха все едно им бях братовчед или брат. Радваха се на успехите на другия.“

Коментар: Искам да разнообразя малко. Имах чувството, че тъпча на едно и също място и имах нужда да се дистанцирам, да си изчистя ума. Спирам, за да продължа.

Ели Гигова

Време за приготвяне на багажа - 30 мин.
Затруднила се най-много от избора на - какво да облича за сън
Влиза във VIP Brother, защото - й е интересно да направи нещо, от което другите ги е страх
С кого е прекарала последната вечер - не казва

Красивата Ели Гигова е завършила образованието си в Париж, учила е в Ню Йорк и е работила в европейските институции в Брюксел. Всички я познаваме в ролята й на водеща по Нова телевизия. Ели отваря двата си прилежно подредени кафяви куфара, обиколили три континента, преди да влязат във VIP Brother.

Всичките й дрехи са сгънати грижливо и прибрани в торбички с надписи, обувките й – също. Prada, Fendi, Dior, купувани от Gallerie Lafayette във Франция. И Cesare Paciotti – от България. Шнолите й са обикновени, от една симпатична женичка на плажа по време на почивка в Бали. Показва ни черната рокля, с която ще влезе във VIP Brother. Водила една от вечерите на световното първенство по футбол с нея, харесала я и си я купила. Каква марка е? „А нищо особено“ – отговаря. Versace.

Коментар: Тези чехли Prada много ги обичам. Те са на няколко години и си ги нося почти навсякъде с мен, като пътувам. Елемент, който е в моя куфар винаги, по някаква причина, незнайно каква.

Елена Кучкова

Време за приготвяне на багажа - ооо, много
Затруднила се най-много от избора на - кои слънчеви очила да си вземе
Влиза във VIP Brother, защото - “Свикнала съм да ми е гадно, да се боря, да не ми е лесно и съм се настроила, че и тук ще е така. Ще се раздам”
С кого е прекарала последната вечер - с любимия. Последната седмица бяхме неразделни, за да наваксаме времето, което предстои да изгубим. Предполагам, че ще е дълго, защото аз съм издръжлива.

Вратата на банята е полуоткрехната и оттам излиза пара. „Не влизайте – ни предупреждава Мис Плеймейт. – Там има мъж. Не ми е гадже.“  
Червените й куфари са пълни с дрехи, обувки, слънчеви очила и бижута. Разпилява ги по леглото. „Ще се снимам с тази рокля – обяснява. – Купих си я от един магазин на третия етаж на мола на Цариградско. Турска марка е, но има много класни дрехи.“ Споделя: „Като разбрах, че не трябва да взимаме слънчеви очила, казах: Уау! Аз не мога! Дразни ме дневната светлина. А с камерите не съм свикнала, очите ме болят. И се спазарихме, естествено с помощта на адвокати, да ми отпуснат минимален брой очила.“ „Обичам много аксесоарите, много бижута, много дрънкулки – обяснява ни, – закачливи дантели, дълги рокли, спортно-елегантната визия. Имам много евтини дрехи, много скъпи, марки, немарки, важното е да ми харесат. Якето с мъниста е от Лондон. Там работех. Живях 2-3 години. Не ми беше от най-бляскавите периоди, но тогава се запалих по шопинг.“

Коментар: Имам слънчеви очила за всеки тоалет: сини, червени, 2 чифта бели, два черни, два сребърни, два кафяви... Това ми е фетиш, повече от обувките. Аз съм си кокетка. Обичам да изглеждам добре. Казват, че съм глезена, ама не е така. Аз просто съм си взискателна.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР