В куфарите на Кучкова

eva.bg 02 October 2014

EVA успя да надникне в куфарите на част от участниците във VIP Brother, за да види с какви дрехи и аксесоари влизат в къщата. „Имам слънчеви очила за всеки тоалет: сини, червени, два чифта бели, два черни, два сребърни, два кафяви... това ми е фетиш, повече от обувките. Аз съм си кокетка. Обичам да изглеждам добре. Казват, че съм глезена, ама не е така. Аз просто съм си взискателна“, казва Елена Кучкова, докато отваря червените си куфари и показва какво е събрала в тях.

Оказва се, че е трябвало да се пазари с екипа на шоуто, защото забранявали вкарването на слънчеви очила в къщата. След намесата на адвокат й разрешили да вземе минимален брой. И когато стягала багажа си за VIP Brother, най-много се затруднила от избора на кои слънчеви очила да си вземе.

Какво още има в куфара й ще разберете в новия брой на EVA. Ще видите и багажа на част от останалите образцови жители на образцовия дом.

1 КОМЕНТАР
1
Костадин Георгиев
04 October 2014, 18:27

Знаете ли, че Facebook печели по 1 200 000 000 долара всеки месец от своите потребители. Да – това са 1 милиард и 200 милиона долара! Не мислите ли, че е редно да получите част от тези пари, като редовни потребители!
Новата социална мрежа Pal.bg прави именно това – раздава по-голямата част от печалбата на своите потребители. Всяко ваше действие в тази мрежа ще ви носи печалба. И не само това – всяко действие на хора, които поканите да се регистрират в тази мрежа също ще ви нови печалба. Да, това не е за изпускане – регистрирайте се безплатно и разгледайте – ще ви харесa http://pal.bg/?ref=7vxq5io853

ТВОЯТ КОМЕНТАР