EVA през октомври

Искрено и емоционално интервю с актрисата Ирмена Чичикова, която е корица на новия брой

30 September 2014

 

„2014 г. за мен започна със смъртта на мама на 11 януари. Седем дни след погребението й бях на другия край на света, на най-големия филмов фестивал за независимо кино – „Сънданс“ със световна премиера на филма „Виктория“ - споделя Ирмена Чичикова в EVA. В искрено и дълбоко интервю актрисата разказва за взаимоотношенията с майка си, за драмата да изпратиш близък човек, за кинофестивала на Робърт Редфорд, за работата си, срещите си със Салма Хайек и Ник Кейв, за интересните си пътувания, за паралелните случвания в живота си и на лента, за преливането на реалността в киното и обратно.

„Има един кадър във „Виктория“, в който очите ми са подпухнали от плач. Защото малко преди снимките ми се обади приятелят на майка ми и ми каза, че мама има разсейки. Плака един час по телефона и аз не знаех какво да направя.“ Но това не е тъжен разказ за Ирмена, това е интервю-приключение, откровено за живота с всичките му цветове и разнообразие от случки, такъв, какъвто е.

Откровена пред EVA е и Силва Зурлева, която през смях споделя, че лекар й е забранил да гледа телевизия, но телевизията е по-голямата част от живота й.

През октомври EVA вечеря на свещи с Теодосий Спасов, гостува на Турската резиденция и в новия дом на Сантра, представя новите тенденции в гурме културата, надникна в куфарите на героите от VIP Brother, преди да влязат в „Образцовия дом“.

Ще прочетете за ексклузивната среща на Георги Тошев с Лара Фабиан преди концерта й в София, за невероятно интересната история на Аристотел Онасис.

Както и ексклузивно интервю за EVA с Алекзандър Уанг – първият американски дизайнер, направил колекция за H&M.

Сред интересните лица на страниците на списанието е и новото лице на сутрешния блок на Нова телевизия – Гергана Малкоданска, успешен модел на Визаж“ в чужбина, печелила конкурса „Супермодел“, бивш репортер на „Студио VIP” и лице на времето и приятелка на сина на Ахмед Доган – Демир.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР