Летните оазиси на Теодора Духовникова

Едно интервю с много море и лято, може би, защото е направено в Лозенец - любимия черноморски оазис на Теди

31 July 2014

Снимка: Тихомир Рачев

“На мен си ми е мъчно за онова момиче, нищо против него нямах. В неговата глава по-лесно се живееше, отколкото сега. Но това ми помага да играя по-добре, да бъда по-уверена.“ След един особено успешен сезон в театъра и телевизионното кино Теодора Духовникова разказва за съзряването си като актриса, за преодолените съмнения и за непреодолените, за правите отсечки и завоите в живота си.

Теди и преди е казвала, че в сърцето й има място само за един мъж, но защо вече не просто го обича, а го обожава, ще разберете от интервюто й в августовския брой на EVA, който е вече на пазара.

Теди е пределно искрена и когато говори за разочарованията от приятелството, от предателствата на „жълтите си познати“. Прави страхотни блиц портрети на най-обичаните български актьори и секссимволи, с които си партнира в театъра и киното.

Разказва и защо е „дала“ лицето си на Отбора на надеждата – един от най-читавите социални проекти, обърнати към децата без родители. В интервюто на Теди Духовникова има и много море и лято, може би, защото е правено в Лозенец - любимия черноморски оазис на Теди, където са нейните хора и нейните красиви спомени за безметежни купони и любов.

От новия брой на EVA ще разберете и как си почиват част от родните звезди, с които се срещнахме на къмпингите „Градина“ и „Юг“. Ще прочетете ексклузивни интервюта с Андреа Бочели и Ищар, ще ви разкажем любовната история на Андре Агаси и Щефи Граф, ще научите къде в Европа може да си наемете остров и защо приятелят на Анистън Джъстин Теру държи купа с човешки зъби на холната си масичка.

Лятото е пъстро с EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР